Qui som?


Aplicacions de la Catàlisi, S.L. (APLICAT) va néixer el 2006 amb la voluntat de llençar al mercat tecnologies mediambientals desenvolupades a la Universitat Rovira i Virgili.

Durant el primer any de vida la spin-off va ser guardonada amb diferents premis a l'emprenedoria i la creació d'empreses, com el premi emprèn en femení atorgat per la Diputació de Tarragona o el concurs d'idees de negoci de la Universitat Politècnica de Catalunya, entre d'altres.

La visió d'APLICAT és connectar el coneixement que es genera a la universitat amb el món empresarial i poder ficar al seu servei l'experiència de més de vint anys de recerca en el món de la catàlisi i els materials.

APLICAT ofereix tecnologies mediambientals pròpies, innovadores i competitives, per solucionar problemes com la presencia de matèria orgànica, nitrats, nitris, amoni o compostos halogenats en aigües tant industrials com de consum.

Però la nostra missió no és només aquesta, també treballem amb els nostres clients per optimitzar els seus processos industrials, revaloritzar subproductes, obtenir nous productes d'interès mitjançant el disseny i síntesi de nous materials i nanomaterials.

APLICAT compta amb un equip científic interdisciplinar, que des de l'excel.lència treballa per garantir la satisfacció dels nostres clients i oferir solucions a mida pels reptes que ens puguin plantejar.

Projectes Destacats